dimarts, 10 de juny del 2008

La Penedesfera ja està en dansa!

Aquest divendres i dissabte Gelida acollirà la primera trobada de blocaires del Penedès (Anoia, Alt i Baix Penedès i el Garraf).
L’objectiu de les Jornades de la Penedesfera és traslladar al conjunt de la societat el fenomen blocaire, les experiències dels blocaires penedesencs i les comunitats generades entorn dels seus blocs, gràcies a les eines del web 2.0 i les noves tecnologies des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col·laborativa. Les jornades estan adreçades a blocaires del Penedès, de fora d’aquest territori i a tots aquells que volen introduir-se en aquest mitjà de comunicació. També servirà per obtenir una instantània de la realitat social penedesenca gràcies a la transversalitat dels blocs. Durant els dos dies de les jornades es faran tres taules rodones sobre les organitzacions virtuals en xarxa, les diferents manifestacions culturals a través dels blocs i els polítics blocaires debatent sobre el territori. També hi ha haurà una conferència sobre l’oportunitat per als empresaris que representen els blocs i un taller per tal de fomentar la cultura vitivinícola a la xarxa. Un pica-pica penedesenc serà l’acte de cloenda. Tots els actes són gratuïts i no cal inscripció prèvia. Per més informació, cliqueu aquí.

El Cos de Dansa de l'Esbart, a través del seu bloc i com a integrant de la Penedesfera, no es perdrà aquest aconteixement tant important, que a més, tenim la sort que es faci al nostre poble.

Ens veiem allà!!!