dilluns, 24 d’agost del 2009

Bona Festa Major!

Ja portem uns quants dies i encara en queden dos més: des del Cos de Dansa us desitgem que acabeu de passar una bona festa major!!

Des de l'esbart, el dijous ja vam començar amb el Festival Folklòric internacional amb dos grups de danses, un de Kènia i un de França, que van estar allotjats a les nostres cases des del dimarts. Precisament aquest grup ens va ensenyar a ballar la Polca d'Ours que va ser el ball que vem fer per la Cercavila de festa major. Aquesta és una peça que s'ha fet molt popular a casa nostra i que té l'origen als Pirineus i a la regió d'Occitània. Ours, vol dir Ós en francès, per tant és la Polca de l'ós. Nosaltres vem ballar-ne una adaptació amb l'animada versió del grup La Boina que té per títol, la Polca d'House.



I us deixem amb algunes fotos de la cercavila del dissabte que vam sortir amb el Pre-Cos de Dansa, amb els gegants i capgrossos de l'esbart, amb la gent del carrer que es va afegir amb nosaltres i amb un equip de ruixadors d'aigua que van fer més agradable la calurosa cercavila.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia!!

No hi ha cap video d'aquesta cercavila?? Segur que va estar molt bé...

Jessica ha dit...

Molt bones!!

Doncs si, la cercavila va estar molt bé. S'ha de dir que els de l'esbart portàvem molta marxa.. jajaja

Per cert, la polca fins i tot ens la van tocar al ball de gala del dimarts, i més d'un que no se la sabia es va animar a ballar-la amb nosaltres!

Rosa ha dit...

No fotis! que bò no això que us la toquéssin al ball que Gala?
Sí, tothom diu que vam estar molt bé a la Cercavila, el més important és que nosaltres també ens ho vam passar genial!

Anna M ha dit...

No patiu! Jo tinc un parell de vídeos. La qualitat no és gaire bona ja que ho vaig fer amb la càmera de fotos, però està prou bé. Aquesta nit a assaig us ho porto.

Anònim ha dit...

Si pots penjar-ho aquí millor, que el suqi no anem al vostre assaig no ho hem pogut veure... jejeje
Per cert, felicitats per l'actuació a Sant Sadurní d'aquesta nit