dimarts, 10 de novembre del 2009

Estrena a Barcelona

Ni “Mayumaná”, ni “Hoy no me puedo levantar”, ni “La Bella y la bestia”, l’espectacle de moda de la capital catalana és: TOSSA 1914. Aquest diumenge serà la última oportunitat per veure la formació gelidenca en l’actual gira “SOY SOY 2009”, que els ha portat a actuar a llocs tant emblemàtics com el Palau de la Música, Carcassona o el Poliesportiu de Sant Quintí de Mediona. L’esbart de Gelida, farà la última actuació de la gira a la ciutat comtal, on presentarà a la segona part, el seu darrer espectacle Tossa 1914 (estrena absoluta a Barcelona), del coreògraf Salvador Mel·lo. La primera part, serà un recull de diferents danses populars dels Països Catalans.
Aquesta actuació tant esperada, tindrà lloc al Foment Hortenc, a les 18h, d’aquest diumenge 15 de novembre. Les entrades (9
) es posaran a la venda demà dimecres 11 i només es vendran anticipadament fins a exhaurir-ne les localitats.
Ja hi ha més de 30 seguidors que han confirmat la seva assistència a través del Facebook. I tu, esperaràs a que t'ho expliquin??


Aquest matí, davant del Foment Hortenc, centenars de fans de l'esbart fan cua per comprar les entrades que es posaran a la venda demà dimecres.

1 comentari:

Pere ha dit...

Quina llastima.... jo no puc vindre.
Per sort he pogut gaudir de l'espectacle en diverses ocasions.