divendres, 15 de juliol del 2011

Demà dissabte: #lesnostresdanses

Aquest dissabte, t'esperem a les 22:30h al Festival d'Estiu de Gelida que portem tot l'any preparant amb moltíssima il·lusió i esforç! El Festival, enguany porta per títol "Les nostres danses" i serà un itinerari per diferents indrets dels Països Catalans a través dels seus balls.

Com que a l'esbart sempre hem estat molt connectats a les tecnologies i a les xarxes socials, el festival de demà no serà menys i el podràs seguir via Twitter i ens podràs enviar els teus comentaris amb el hashtag #lesnostresdanses.

Què són els hashtags? Són les etiquetes que fa servir Twitter (igual que les etiquetes que fem servir en les entrades d'aquest blog, com serien: cròniques, agenda, etc...) i serveixen per classificar els comentaris que escrius en aquesta xarxa social (que s'anomenen piulades o tweets). Les etiquetes de Twitter que més gent utilitza durant el dia entren dins el rànquing anomenat Trending Topics. A veure, doncs, si aconseguim que #lesnostresdanses sigui Trending Topic a Catalunya!!!

Ah!! i per cert, des d'ahir dijous, també tenim un perfil a Google+, una xarxa social de Google que encara està en fase de proves i que serà l'alternativa al Facebook. Ja us informarem més endavant!!