dilluns, 2 de gener del 2012

Què ens ha deixat el 2011?


Tot just acabem de començar un nou any i és un bon moment per recordar algunes de les coses més importants que ens han passat aquest 2011!

Per començar, dir que hem acabat l'any amb unes xifres de rècord a les xarxes socials: 
  • 2.104 amistats al Facebook
  • 30.649 visites al blog
  • 177 seguidors al Twitter
Durant tot el 2011 hem fet un total de 23 actuacions per tot Catalunya i també per fora:
Hem tingut la oportunitat d'anar a actuar a Vigo, en el marc d'un Festival Internacional de Dansa, en el qual l'últim dia d'aquest festival vem actuar a l'Auditori-Palau de Congressos de Vigo davant 1400 persones!
També vem tenir la sort de creuar la frontera i viatjar fins a Turquia per participar en un projecte d'intercanvi cultural, en el qual vem fer un taller sobre danses tradicionals catalanes i vem fer una petita demostració d'aquestes danses. 

Hem actuat lluny però tampoc hem fallat a les festes més populars de Gelida com Pasqua, Festa Major i Santa Llúcia. Hem fet un espectacle completament nou que vem estrenar al Festival d'estiu del juliol i ja hem començat a preparar el nou repertori del Festival d'aquest 2012, fent, entre altres un intensiu amb el director de l'Esbart Sant Martí de Barcelona. 
Hem col·laborat també amb la companyia de teatre La Cubana, dins el nou espectacle que estrenaran aquest mes de març al Teatre Coliseum, i del qual no us podem avançar gran cosa més. 
I finalment una de les notícies importants que ens ha arribat a finals d'aquest any: ens han seleccionat com un dels quatre esbarts de "l’Espai A - Xarxa d’arts escèniques amateurs de Catalunya", una iniciativa de la Generalitat  per crear una programació estable d’arts escèniques arreu de Catalunya, que circularan entre els Ateneus catalans.

Això són només algunes dades que tot i ser magnífiques, no expliquen ni de bon tros, les vivències, emocions, anècdotes, nervis, alegries i complicitats que ens ha donat aquest gran 2011! Moltíssimes gràcies per acompanyar-nos!!

I prepareu-vos que aquest 2012 continuarem igual d'imparables!! Bon any nou a tothom!!!