dimarts, 7 d’octubre del 2008

Sortim a Vilafranca Televisió


Com ja vam anunciar, el passat dissabte 27 de setembre vam actuar al Casal de Vilafranca, en una actuació completa d'una hora i mitja. Aquest vídeo és la notícia que va emetre Vilafranca Televisió de la celebració de l'aniversari del Casal, en el qual les nostres danses serveixen per il·lustrar el reportatge. Les imatges corresponen als primers tres balls que vam presentar.
Així, vam començar amb el Contrapàs de les Cosses i vam continuar amb el Ball de les cosses, Pel bon vi i la Patum. Tot seguit vam representar una sèrie de danses de Mallorca formades per: L'oferta, Si mai et decidissis a pujar a Valldemossa, el Ball de les àligues, El Parado de Valldemossa, el Ramellet, els dimonis de la Festa de Sant Joan i finalment Den Itan Nisi (No era una illa), amb música de Maria del Mar Bonet.
Per acabar el festival i després d'una breu mitja part, vam ballar el sempre animat Ball de Gitanes de Rubí, que va cloure, amb la posterior actuació dels Falcons de Vilafranca, un dels actes principals de celebració dels 104 anys de la Societat "La Principal", el Casal.