dimecres, 9 de setembre del 2009

Vine a celebrar la Diada amb l'esbart!

Fotos: Laura Salvador. Sant Sadurní, 11 de setembre de 2008.

Aquest 11 de setembre serà el tercer any consecutiu que anirem a ballar a Sant Sadurní d'Anoia, en un dia i un espai (la Plaça de l'Ajuntament) on sempre ens hi hem sentit molt ben acollits i animats pel públic sadurnidenc.

A més enguany, la primera novetat és que ballem a la nit, i per tant podrem incorporar tots els elements de llum que donen un altre caire al nostre espectacle. I la segona novetat: és la primera vegada que presentem l'espectacle "Tossa 1914" després de l'estrena mundial a Gelida, el passat juliol.

Tot el festival tindrà el mateix format que el festival d'estiu de Gelida, amb una primera part amb els següents balls: Dansa Galana, La Bolangera, El Ball de la Castanya, Cosses, El Mortitxol, el Ball del Mocador i les Jotes de la Terra Alta. I una segona part, amb l'espectacle abans mencionat: "Tossa 1914".

Aquest divendres, a les 22h a la Plaça de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. T'hi esperem!!

2 comentaris:

Rosa ha dit...

Ei! donar les gràcies al públic de Sant Sadurní, pq realment va ser un pasada el què ens van fer sentir a dalt d'escenari! Nosaltres vam disfrutar molt, i pel què semblava... ells també!

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu Rosa, l'ambient va ser fantàstic i es va notar que us donava força i que fos un gran espectacl. Enhorabona. ALBA COMA