dijous, 29 d’abril del 2010

Ens hi vem deixar la pell

Aquest cap de setmana passat vem tenir dues actuacions en dos dies, dues ballades ben diferents on vem intentar donar-ho tot perquè el públic disfrutés amb els nostres balls.

La primera ballada va ser a Sant Vicenç dels Horts, en un escenari d'un teatre i a la nit. Allà vem fer una primera part basada en balls de l'anterior festival d'estiu (Bolangera, Cosses, Bolero d'Alcúdia i Jotes de la Terra Alta) i una segona part amb l'espectacle "Tossa 1914". Tot i les baixes prèvies a l'actuació i el temps que feia que no teníem una actuació completa (des del novembre), ens vam sentir còmodes a l'escenari i ens ho vem passar molt bé ballant.

L'endemà, tocava a Martorell. Era al migdia, a l'aire lliure, en plenes Fires de primavera i l'actuació, tot i tenir el mateix número de balls que el dia anterior, la vem fer sense cap interrupció, en una mateixa part. I enlloc de "Tossa 1914", vem fer el festiu Ball de Gitanes de Rubí.

Aquesta va ser una actuació que ens va sorprendre per la quantitat de gent que s'hi va aplegar, rodejant-nos per les quatre bandes de l'escenari, animant-nos molt a cada ball i aplaudint en tot moment. Això encara ens va donar més energia per deixar-nos la pell a cada salt i no perquè l'escenari rellisqués (que també), sinó per fer-ho tant bé com sabem.

Gràcies a tothom que ens va acompanyar! Tornarem al carrer a partir del juliol!!!