dilluns, 5 d’abril del 2010

Pasqua

Un any més, el Cos de Dansa de l'esbart hem sortit al carrer per celebrar la Pasqua, juntament amb les altres seccions de l'esbart i la Coral Intimitat cantant les tradicionals Caramelles. Tot i que al principi del dia ens havia espantat la pluja, el bon temps es va imposar i des de les 9:00h del matí que vem començar al barri de Sant Salvador, vem estar ballant sense parar fins ben tocades les 15h.

Enguany el ball que vem fer va ser la Polka del Ball de Gitanes de Sant Celoni, una dansa documentada des del 1767 i recuperada els anys 50 i 60 i s'acostuma a ballar l'últim diumenge de Carnestoltes. El ball té diferents parts: Entrada de Ball, Jota, Contradansa, Polka, Frandola, peça sorpresa i el Vals i s' acaba la festa amb el Galop de Sortida. Aquest diumenge, vem fer una de les parts més festives on tradicionalment, el públic anima als balladors.

Finalment, i dins la celebració de Pasqua Florida, avui dilluns hem ballat, després de molts anys d'absència com a Cos de Dansa, a la Festa de l'Avi, que aquest 2010 se n'ha celebrat la 30a edició. Una festa organitzada per l'Esbart Rocasagna, amb la participació de la moltes entitats del poble i on nosaltres hem ballat la dansa de Les Cosses.

Molt bona Pasqua a tothom!!!!

1 comentari:

Entitat Mestre Sires de Palafrugell ha dit...

Teniu uns vesturais molt bonics, i un blog molt currat.
Felicitats desde Palafrugell!!!