dissabte, 23 d’octubre del 2010

Gràcies Eugeni!!!

Han estat molts anys que l'Eugeni Estrada ha estat acompanyant, dirigint, assessorant i col·laborant amb el nostre Esbart. Ara ha decidit penjar les espardenyes i el dissabte passat a Mataró, va dirigir la seva útlima actuació del Cos de Dansa.

Amb l'actuació de Mataró, tanquem la temporada i tanquem també una etapa en què l'Eugeni ha deixat una emprempta important en la nostra manera d'entendre la dansa popular catalana.


A partir d'ara, el Sergio Sarmiento, pren el relleu de la direcció i iniciem un nou camí amb molta il·lusió, ganes d'aprendre i de seguir ballant antigues i noves danses.

Moltíssimes gràcies per tot, Eugeni, pel què ens has ensenyat, pel què hem compartit, pel què hem viscut plegats i per encomanar-nos l'estima i l'entusiasme cap a la nostra cultura popular i cap a les nostres danses tradicionals. Seguirem amb la mateixa energia que ens demanàves!

Fotos: Miguel Ángel Roque (actuació al Foment Mataroní, 16/10/10)

1 comentari:

Unknown ha dit...

Be, crec que les gràcies os les tinc de donar a vosaltres, ja sense els vostre esforç i ganes de fer les coses ben fetes, no hagués sigut possible fer tot lo que s´ha fet. Lo mes content que en fa es que tot lo que ens vem proposar quand vaig començaar amb el "pre.cos" amb els anys s´ha anat complint i per mi aixo es el millor regal que puc tenir de tots vosaltres. Gràcies per tot!!!!!