dijous, 14 d’octubre del 2010

Válega-Gelida!!

Aquest pont del Pilar vem tenir entre nosaltres, els nostres estimats portuguesos, que hem conegut aquest estiu amb l'intercanvi que vem fer amb el Grup Folklòric Casa do Povo de Válega, una ciutat prop de Porto.

El grup va arribar dissabte al migdia a Gelida, just a temps per passar la tarda gaudint del Cavatast. El diumenge van poder fer una ruta per Barcelona i aquest mateix dia a la nit, el públic gelidenc va poder gaudir de l'espectacle de ball i música popular que ens van portar des de Portugal. El dilluns van aprofitar per visitar Freixenet i a la tarda els racons més bonics del nostre poble.
Malgrat la pluja, han estat uns dies molt especials i intensos, on hem escurçat la llarga distància que ens separa, tot compartint molts moments d'alegria, de festa, de dansa i de cultura. Un intercanvi que ha deixat empremta i que ha estat possible gràcies a moltes persones de l'esbart que han col·laborat per fer-ho possible, preparant el menjar, adequant els espais de l'Institut, acompanyant-los a les visites, portant matalassos...

No oblidarem mai aquest intercanvi!! Muito obrigado a tothom!! Fins aviat Casa do Povo!!!!

Fotos: Miguel Ángel Roque (actuació al Casal Gelidenc, 10/10/10)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Volem que l'ajuntament faci un agermanament Válega-Gelida!!!