dilluns, 31 de gener del 2011

Amb Vilafranca als peus

Aquest 2011 ja ens hem estrenat! Ha estat la primera actuació de l’any i la primera actuació dirigida pel Sergio, el nostre nou director. També ha estat la primera actuació d’un Cos de Dansa renovat amb la incorporació d’aquest curs, dels i les joves del nostre planter.

Amb el repertori de danses nou, aquest diumenge vem pujar a la muntanya de Sant Pau, un mirador privilegiat de Vilafranca on vem actuar a l’aire lliure per celebrar el tradicional Aplec de Sant Pau.

Les baixes temperatures no va ser impediment ni pel públic ni per nosaltres, que vem sortir amb moltes ganes de ballar i de deixar el fred de peus al vestidor. El bon dia, l’entorn i un públic entusiasmat van fer la resta.

Teníem molts nervis abans de començar, ja que tantes novetats (balls nous, vestits nous, companys nous,...) i venint de tres mesos sense sortir a l’escenari era una prova per valorar el nostre estat de forma. Tenim molts reptes per aquesta temporada, però sobretot tenim molta il·lusió, ganes d’aprendre i de deixar a dalt de tot el nom de Gelida i de l’esbart amb els nostres balls!

Amb Vilafranca als peus i el Penedès de fons vem actuar enmig d’un Aplec que també va comptar amb l’actuació dels gegants de Pacs del Penedès, un grup de folk i altres activitats festives.



La d’ahir va ser una actuació d’uns ¾ d’hora i vem sortir a ballar un repertori de danses catalanes i valencianes, per començar amb bon peu l’últim diumenge de gener!

Fotos: Albert Font / Vídeo: Vilafranca Televisió