dimecres, 24 de setembre del 2008

Cap a Vilafranca

Aquest cap de setmana el Cos de Dansa de l'Esbart de Gelida tenim doblet. Això vol dir, que tenim dues actuacions previstes, una a Vilafranca del Penedès i l'altra a Gelida, conjuntament amb dos esbarts més.

A la capital, ja fa dos anys que no hi actuem i tenim moltes ganes de tornar-hi. Ens motiva les rebudes que hem tingut i l'entusiasme que el públic vilafranquí sempre ha mostrat per les nostres danses. Fa alguns anys, després de veure'ns en una actuació a Sant Llorenç, un grup de persones de Vilafranca va venir expressament a Gelida a veure un festival, i després ens van llogar per actuar al mateix escenari on anirem aquest dissabte, el Casal. Això va ser el gener del 2003, on també hi va actuar la Núria Feliu, entre altres. A la tardor de fa dos anys, vam tornar al Casal, convidats pel programa de Ràdio Vilafranca "Amics per sempre", per celebrar la seva trobada que va aplegar més de 700 persones. Aquell dia, vam compartir escenari amb el grup d’havaneres Xaloc, un grup de dansaires del Perú i els cantants Josep Guardiola i Luís Aguilé.

Enguany, estem molt contents perquè tornem a la nostra capital i h
o fem amb una actuació en solitari. A més, al programa d'actes de setembre i octubre d'aquesta entitat centenària, l'esbart hi té una presència destacada, amb tres fotos dels nostres balls i la portada del tríptic. Així doncs, amb aquestes bones sensacions prèvies, aquest dissabte cap a Vilafranca hi falta gent!


Recordem també, que diumenge a les 19h, el Cos de Dansa de l'Esbart també ballarà a Gelida, dins el cicle "Setvetes", al costat de l'Esbart Dansaire Castell de Tona i del Grup Mediterrània; en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni. T'hi esperem!!