dilluns, 29 de setembre del 2008

Fotos de la Diada


Després d'un cap de setmana ben complert, us mostrem un recull de fotos de l'actuació que vam tenir el passat 11 de setembre a la Plaça de la Vila de Sant Sadurní d'Anoia. Una plaça plena de gom a gom, amb un públic entregadíssim, que en tot moment ens va estar animant. Això ens encoratja a seguir treballant fort per oferir nous balls de cara a aquest curs que tot just comencem. Ara, fins el dissabte 22 de novembre no tindrem cap actuació, la qual cosa ens permetrà començar a muntar l'espectacle nou que presentarem al festival de l'estiu que ve!

Ben aviat, també publicarem les fotos de les actuacions d'aquest cap de setmana a Vilafranca i a Gelida. Gràcies a tots i totes els que ens heu vingut a veure en alguna de les actuacions que hem tingut aquests mesos d'agost i setembre!

Fotos: Marino Gutiérrez i Anna Navarro.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Realment aquest començament de curs ha estat apoteòsic pel que fa a ballades i moviment...ara però ens espera la "dura" realitat, però amb les ganes que tenim tothom segur que el grup es va consolidant de mica en mica, i tots aprenem de tots. Ànims i a BALLAR!!!!!

...i a veure si el nostre blog surt guanyador!!! Sobretot per la currada que hi ha al darrera i l'atractiu dels seus continguts i disseny, en especial hem de felicitar al Bernat i agraïr a tota la gent que hi col·labora