dijous, 16 de juliol del 2009

1914 gràcies!!!!

Finalment aquest dissabte va arribar el festival d'estiu a Gelida, un festival que va ser un gran èxit de públic, omplint com mai la Plaça de la Vila, i també un gran èxit a l'escenari, estrenant el nou espectacle Tossa 1914. A continuació publiquem les fotos dels moments abans del festival, amb el maquillatge, els vestits i tota la infraestructura de majordomia instal·lada dins la 1a i 2a planta de l'Ajuntament.
A punt per entrar a la sala de maquillatge i perruqueria...
I just a la mitja part, a punt per sortir a ballar Tossa 1914!! A la foto de baix, la M. Àngels representant el paper de Pepa la Xula i l'Anna, el de la peixatera.

I en aquesta foto, podem veure en primer pla un Jordi Gea sense afeitar, ideal per fer de pescador vell, i l'Aïda amb el vestit de rentadora.
I més personatges de Tossa 1914, en aquest cas, els ben aposentats, concretament, la dona de la Família Papiol (la Rosa), i l'amic del Senyor Papiol (el Bernat).
Molts són els ànims que hem rebut, i els missatges engrescadors que ens heu fet arribar. Al facebook, per exemple ho heu descrit com a: fantàstic, apoteòsic, meravellós, colpidor, sentiment, emocions, xalar... Paraules que ens deixen sense paraules, però amb més ganes de continuar ballant, perquè sabem que ho fem davant del millor públic del món!
I no hi ha estrena sense celebració, així que la última foto no pot ser una altra que al Cidsay, amb els dansaires amb més aguante del Cos de Dansa!!

1 comentari:

Rosa ha dit...

Si, si, però aqui qui aguanta fins al final som els grandets eh!

Ja tinc ganes de veure les fotos del festival! que no arriben! ;-)