dijous, 9 de juliol del 2009

Ja tenim web nova!

Després de 5 anys de parèntesi i just abans del festival reneix la pàgina web de l'esbart, amb nous continguts, nou disseny i nou domini! A partir d'ara ens trobareu sota domini .cat a la següent adreça, ben fàcil de recordar: www.rocasagna.cat


Dins la pàgina web, trobareu diferents apartats com notícies d'actualitat, les diferents seccions de l'esbart, l'agenda de les actuacions, material audiovisual, així com una detallada presentació del nou espectacle Tossa 1914, que estrenem aquest dissabte vinent, 11 de juliol a Gelida.


Així doncs, la nostra entitat torna a tenir espai a Internet, en forma de pàgina web, que sumat al Bloc del Cos de Dansa, a la presència a xarxes socials com Facebook, Flickr (fotografies), Vimeo (vídeos) o Twitter (microblogging); fan del nostre esbart pioner al nostre país en la utilització d'eines tecnològiques 2.0, com a suport a la nostra tasca diària amb la dansa catalana. Esperem les vostres visites, comentaris i aportacions, però sobretot també, que ens vingueu a veure a les actuacions!

I no oblideu: www.rocasagna.cat!!!